..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Tuesday, May 27, 2008

weeeee~~~

Alhamduillah~~~
abis jugak akhirnya exam tuk sem ni abis sudah suma kerisauan (walaupon x dpt jawab)
sekarang ni kerisauan nak pegi intern plak ni aduh~~

dlm masa yg sama terasa sedih sesgt coz setahun kot x dpt jumpe rakan2 yg len
yang, pinat, ejay, atu, eija, dayu, osyim, dan dak2 len dr course eng. la adus..
mesti wendu giler kat diorg.. tp xpe korg kan ada hp ape gune ade hp kalu x pakai tuk kol rakan2 ni
hahaha

pasti akan merindui rakan2 sekelas juge walopon x jumpe in half year jer tp mesti wendu nk pegi klas la nak pegi lab la tutor la sume2 tu hihi wendu nak tgk elearning lagi satu hihihi
pasti akan wendu kat :
hajar, cikin, intan, illy, nur, fadilah, geng2 nurul, geng2 kamil, geng2 iman, sume la satu klas tu
hukhukhuk sedih~~~

1 comment:

Hajar said...

Salam...
endang...huhuhu..sori2..
baru bace blog endang.
Rindu sgt2 kat korang.
Rindu kat endang, cikin, intan n lecturer. Rindu gak kat UTP.
Kat bdk2 klas pon. huhuhu. xsampai 1 minggudarindu. ni cam ne kalo 32 weeks? huhuuuu....