..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Sunday, November 30, 2008

i'll post this entry without title


tak sabar rasanya nak blk UTP
tak sabar nak jumpa rakan2 sekelas
tak sabar nak idop kat kayangan
tak sabar mahu ke kelas
tak sabar mahu pergi ipow ronda2 bersama bubu
tak sabar mahu merepek ngan intan,aja ngan cikin
tak sabar mahu berjumpa dgn hosmate2 baru
tak sabar mahu jumpa pak guard2 UTP
Tak Sabar~~~!!!!


tak mahu tgglkan dirinya
tak mahu tgglkan SBO
tak mahu tgglkan SFA
tak mahu tgglkan grace court
tak mahu tgglkan kota kinabalu
Tak Mahu~~~!!!

akan rindu pada dirinya
akan rindu pada akak2 di finance
akan rindu pada workstation
akan rindu pada komputer kesayangan
akan rindu pada microsoft outlook email
akan rindu pada communicator
akan rindu pada rakan2 pegi lunch
akan rindu untuk bgn pagi2
akan rindu untuk routing
akan rindu rakan2 praktikal yg lain
akan rindu nak pegi CP
akan rindu nak pegi One Borneo
akan rindu nak jadi operator ganti kak grace
akan rindu segala galanya tentang praktikal
Akan Rindu~~~!!!!
dah xde bgn awal pagi
dah xde org minta kertas printer
dah xde soklan lunch dimana arini
dah xde soklan kol bape balik arini
dah xde kak grace kol suruh amek paper n document dr pegieon box
dah xde gurau2 ngan azizi
dah xde masange chair
Dah Xde~~~!!!!!







bertanyapadadirisendiri:saya mahu bawak dia blk utp boleh x?







6 comments:

Hajar said...

salam....
waaa...saye juge2...xsabar2!.
Tp kat cni pon agak best gak...
Biase la tuh...stp perkara ade advantage n disadvantage nye...keh3.

kazunarIntan said...

babe...life is hard dakedo happy ye! :P oh nway..ko nk bwk die blk utp ke? hrrmmm..selaku rumate ko nnt, lg besh babe.!! hehehehehe

Nuriman said...

tak sabar nak ngumpat2 hahaha

thepinklover said...

hehehehe~~!!
gelak2 sambil goling2~~!!
hehehe~~!!

cintaKAYANGAN said...

sapa tu blakang u? mcm ku knl ja...

thepinklover said...

sapa lagi kalau bukan ur genduts~~!!
hehehehe