..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, February 7, 2009

weirdness

alamak kena tag ngan cik roomie kesayangan ku
list out 16 weird things about yourself.. here it goes~~

  1. i love to name my things (org lain punya barang pown dinamakan) for example my laptop = lilie, my new hp = ninie, my other hp = pinky, my lundry beg = fifie si gajah, n byk lagik
  2. suka tanya org pegi mana tp tak suke bila org tanya saya nak pegi mana
  3. me and roomie share the same weirdness, suka tgk pompuan cantek yg suka melawa dan ada boyfren ensem hahaha
  4. suka shoping sorg2 jalan sorg2 tp suka makan ramai2 hehe (pelik ke?)
  5. love to spend money on foods over everythingelse (except for kasut and begs)
  6. suka mengemas meja tp jarang mengemas sebab terlalu malas
  7. suka masak ikut buku resepi tp jarang buat sebab selalunya tak jadi
  8. sangat x suka bunga tapi adore kecantikan bunga
  9. belive or not i never been to genting huahuahua (roomie sile la bwk saya pergi)
  10. suka merepek yang bukan2
  11. bila terlampau excited about something, i cant sleep, feeling everything i do is totaly wrong sampai saket perut nakkkk ...... hahahaha
  12. suka tgk benda yg berwarna warni
  13. mempunyai impian memiliki kereta yg berwarna pink with black stripe
  14. tak suka pegi camping tp suka mandi air terjun
  15. i can't swim
  16. suka beli perfume but not a big fan of perfume (once i alergy with my roomie's perfume tiap kali dia sembur aaaaaaaacccchhhhhhoooooo)
ok thats about it my weirdness nothing weird pown tp that is about myself hehe :)

at the end of this tag i need to tag other six person;
so the persons are:

intan - dah dua kali kene tag ni aku ngan nana
cikin - sebab kamu chumel
illy - sebab kamu hosmate yg best
sarhanah - tolongla update blog sayang
dan sesape jer yg rase can bring out loud ur weirdness


3 comments:

Illy said...

whoaaah~! dapat title housemate best siotttz

thepinklover said...

hahaha
sonok la tu
hihi kamoo mmg hosmate yg best~~!!
bg semangat nak kurus

nana41 said...

yang,,hahaha nnt i bw u g genting ek kita p dgn ejay smua sx la,,hihi,,yang napa u suka tgk pompuan cam i gak,,hakhak,,sudah gaharu cendana pula i nih kan,,hahaha,,