..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Tuesday, April 21, 2009

dan~

bgn2 jer arini dpt taw yg jadual exam yg full dah kuar~
rasa seronok memula tp sekali check aarrgghh tension aku
abis paper 28hb.. abis suma plan aku.. tak suke langsung..
tapi at the same time aku rasa bersyukur sgt sebab dpt jadual begini.. sebab ada dua paper jer yg berturut tu pon satu pagi satu petang.. so takde la sempit sgt.. dan aku pon buat la apa yg sepatutnya aku buat lama dulu..so sekali cek mmg dah berubah..ini tak bleh jadi lmbt sket naya aku..aku pon buat apa yg patut..skang ni tgh tggu confirmation dr suma pihak~
mudah-mudahan di permudahkan segala urusan..

*pic takde kene mengena ngan post ini ek*




-tak sabar mahu pulang-

2 comments:

Illy said...

tade kene mengene konon...

bluweeeek~

thepinklover said...

hahahahahaha
biar arrr
jelesss~~