..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, April 25, 2009

--random post--

i read iman's blog this morning, dia ckp pasal malaysian tukar basikal ke something interesting.
yang menarik perhatian aku pasal post dia kali ni bila dia open post tu dengan cerita pasal kalau google 'melayu'.

aku pon try ar google melayu.. this is what i get:


*klik on the picture for link*

byk giler result yang keluar pasal scandal sex melayu..melayu boleh la.. dan mcm2 lagi.. result untuk wikipedia di tangga ke 7 ke 8 mcm tu..
saya tak mau coment pasal sex and all cuma cuba bayangkan kalau org luar dr malaysia nak taw pasal melayu yg kononnya bangsa yg baek..org melayu adalah org2 yang sopan santun dan mcm2 kebaikan di dengar.. tp bial google pasal melayu.. result ini yg keluar? emm tak tahu la napa aku post blog ni sebab aku pon kekadang terpesong dr melayu..dan kekadang tak paham ngan pemahaman melayu yg agak ketinggalan...tp aku bangga jadi anak melayu..tp..bila google melayu dan dapat mcm ni..mungkin ramai yg kecewa..apa2 jer la~~




-napa nak salahkan mak bapak tak bg ajaran secukupnya kalau anak tu sendiri yg buat pilihan-




4 comments:

iLLy said...

bukan mu bugis ke??

ehehehe...

thepinklover said...

bugis pon part of melayu

ahaks~

Anonymous said...

My first test blog.
my first test blog
[url=http://tboardu.blog.hr] my first test blog [/url]

Anonymous said...

My first test blog.
my first test blog
[url=http://tboardu.blog.hr] my first test blog [/url]