..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Sunday, June 28, 2009

hari ni hari ahad
dan aku tak taw aku nak buat ape
aku end up kol abg shahir for a car
dapat myvi seyh
then went to ipoh by myself
bought some toiletries
some meggie mee and a tune
then i saw this cute small cupboard
without thinking i bought it
then masa nak bayar tu
terpandang belakang kotak the cupboard
ok to pasang the almari kene ade

tukul ngan screwdriver
mana ada semua2 ni kat bilik aku hoho
pusing balik troli pegi cari screwdriver
seb bek murah
tukul tak yah beli sebab dia kata
ketuk dengan perlahan so pakai belakang screwdriver pon bleh
huahuahua
so sampai bilik dah antar kete kat abg shahir
then bermula la aksi pasang memasang
dan akhirnya aku berjaya memasang nya
tadaaaa

aku taw mmg tak comel tp aku suka
setelah dihias begini rupanya
ini baru sket
relax dulu
hehehe
oo botol air hijau tu dpt masa beli kehepsi untuk lunch td
comel seyh aku nak pink tp ade tggl kaler ni jerr
nasib la





kepada INTAN iaitu romate ku sem depan
aku dah tukar tikar bilik kite aku tak jumpa kaler pink yg cantek
dikau bernasib baik
huahuahua~!!
ko blk nnt ko taw la kaler apa aku pasang kat bilik kite ni
hehehe~






-cari kerusi yg ade roda2 tp tak jumpa-
-judgemental-

6 comments:

kazunarIntan said...

asal ko x beli 2 beb...bley ltk kat tmpt ak 1. :p
ko bli tikar kaler ape?? ni yg buat ak x sabar nk blk utp ni tgk bilik yg baru..

thepinklover said...

hahaha
aku ade berniat gak nak beli kat ko
tp benda tu tggl satu jer lagik satu dia buat display dah rosak aku tgk taknak ar amek
mana bleh gtaw kaler apa
kene blk tgk arr
hehehe

Afiqah said...

sy nk bgtau bleh x? spoiler = sy pn ske kaler tu, intan.. bleh ar melepak bilik korg slalu pasni.. weee~

p/s: jgn lupe idangkan mkn minum ye.. :D

kazunarIntan said...

kalau ade tv lg la besh rumate~! hahahaha

Afiqah said...

btol2... beli ar tv.. makin kuat la magnet melepak bilik korg pasni.. :D

thepinklover said...

huhu
mmg ade niat nak beli tv ni
apa kata ko bank in duit kat aku
nnt aku beli ar tv
huahuahua~
fiqah - aah lepas ni bilik kite plak akan jadik mangsa
haaha