..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Tuesday, June 2, 2009

-klia-

*tudung baru ahaks*
sampai klia kol 12 pagi ok
sgt awal
aku pon tak taw apa yang aku buat kat sini awal2 mcm ni
flight aku kol 8.05 pagi tp aku taknak nyusahkan paksu aku antar aku awal2 pagi ke airport ni
dah la malam dia tito lewat pastu kene bgn awal plak antar aku kesian aku tgk
so i decide to naik komuter then naik klia express, tp paksu berkeras nak jugak antar aku
so dia ngan maksu antar aku mlm smlm pegi klia..sebelum ke klia kami singgah JJ bukit tinggi
sgt besar ok mcm midvaley aku rasa tp sayangnye takde guardian..can u even belive it? arrgghh tensi taw..huhu tp takpe aku sempat beli something yg aku tak sangka aku beli hahaha
YES aku beli sepasang lagi heels vincci..sgt comel ok..ada zip kat belakang..dia sampai ankle.. jup ek nak bluetooth masuk komp..tak bleh nak connect plak..hoho bencii..
aku tgh tggu nak masuk boarding room sebenonyer..hahaha pastu aku pegi la nak sarapan kononnyer sekali amek ko teh tarik 6 hengget beb~!! mcm minum kat kokopellie haa..nasib bek bukan 12 hengget..haha.. pelik tol..asal makanan kat klia ni mahal?aiyo~!!

*ni la teh tarik 6 hengget tu*

aku ngantok time ni aku dpt baring2 jer tp takleh nak tito nyenyak sebab byk lampu terang2 sgt aku pening kalau nak tito byk lampu ni lagi satu kalau aku bukak mata aku tgk syiling tinggi sgt aku rasa semacam beb.dah la syiling dia pening bila tgk lelama..tak tito sgt pon..emm
apa lagi nak ckp ni?
tak de apa2 hahaha~
ooo pasal dia dtg tu nnt aku update k tak transfer lagik gambar ktorg masuk komputer
tp terlepas jugak la wendu yg terpendam..
hehehe~






-dia membebel taraf hidup kat kl ni tinggi-
-dan dia kate taknak tggl kat kl-



9 comments:

Cikin said...

mcm teh tarik 60 sen je rupe die...cekik darah tu...

thepinklover said...

taw tak peee~~
sgt kejam woo itu kedaii~~!!

kucheye said...

ala...aku tau sbb pe 6 ringgit...die xmau ko beli byk2 tu...utk ko jek mahal...nnti klu murah ko beli byk2 habis plak air teh tarik kedai tu...hahahahaha~

sarhanah said...

kite pun beli tudog bru jugerrrr

thepinklover said...

kucai-kuang hasam dengki la tu hahaha

sarhanah-weee nnt tunjuk taw kat kite~

Hajar said...

hehehe...
ndang..ndang..
nnti kte buat air teh tarik kat ndang plak ek..
kte bg diskaun...
kire sume kene bayar RM5 hengget la..
hua3...ok pe..murah 1 hengget

Anonymous said...

eyh.. hajar tau ke wat air teh tarik? hahaha...

Hajar said...

eh2...anonymous ni...
mesti la..
kalo nak, bole...
tp kene bayar RM10 hengget.
hohoho....
rasekan!!!

nana41 said...

uishhh,,
pkai tdg baru,,cewahhh,,
tp nk tnya la,,
sbb tdg bru ka muka kamu bulat n tembam??,,
hahaha
or mmg sdh tmaktub kamu bulat,,
hahaha,,
sakura yg keji,,lalala,,muahx