..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Sunday, June 21, 2009

semalam hari ahad!

pagi (tak seberapa nak pagi) makan mihun goreng
eeemmmm sedap mak masak




tengahari (petang sebenarnya)
mak: along! nak makan ape ni? lapa la plak
aku: tak taw..along pon lapa
mak: yuy..pggl abang turun soh dia beli makanan
nurul: abang!!!! mak panggil suh pegi kedai
abang: ok abg nak amek order ni tulis dulu ..cepat nak makan ape?
mak: aiyo sukau tu ade apa ek?
abang: entoh lerr..long apa kate ko buat macaroni ko tu
aku: aiyo mayonis byk la tu kene pegi beli sos dia plak kat happy mart tu mana ade
abang: jum ar pegi tgk dulu
mak: aah long pegi la~
aku: yer la2~

pegi happy mart..naik motor..tak jumpa sos macaroni yg biasa aku pakai tu..tp jumpa sos spegeti yg segera tu..

abang: kalau tak de buat jer la yang tu long
aku: yer la2.. p cari ayam buat burger tu amek sebungkus..

balik..masak..makan2



atas campur bawah


sama dengan =

dan budak ni ckp *sedap woooo*

sekian tema kasih
suma pon kekenyangan selepas itu
tidur la apa lagik





-dia jeles muahahaha-
-thanks to someone who ajar me this recepi u know who u are-








2 comments:

Hajar said...

nampak cam sedap je...
bagos2!
pasni balik bole masak utk kteorg plak.
hohoho...

thepinklover said...

hahaha~
boleh aja!
suruh kunal masak!