..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Wednesday, July 8, 2009

the 3 days 1 nite percutian terlampau

di suatu petang..

A: so mcm mana ni? kite nak pegi mana?
N: ntah la A, kite pon tak taw..
E: kite tggu jer la H ngan C dtg..baru bincang semula
A & N : okay.
perbualan diatas sudah diedit kerana perbualan sebenar terlalu berjela

di suatu malam..

A: mari la bincang kite nak pegi mana esok..
E: mari2

berkumpul di satu bilik..
perbualan di dlm bilik ini lagi panjang so cut short kami membuat keputusan untuk ke z00 taiping..

dan bermulanya satu perjalanan yang panjang ke Taiping..

*sarapan pagi*

dan akhirnya fon navigator ku itu berfungsi sebagai petunjuk jalan supaya kami semua tak sesat
tema kasih Ririe!


*dan dia pandai bercakap ek*
sampai di zoo taiping~
jalan2 tgk haiwan-haiwan..best!


*kami seronok*

pastu kami jalan lagik cari makan sebab lapar nak giler~~
dan kami jumpa signboard TESCO kononnya nak pegi food court kat situ
sekali jumpa TESCO sebelah tu ada Taiping Central then masuk situ
pastu makan lunch kat situ


dlm makan lunch tu kami berkira2 nak tito kat Taiping tp tak jadi~
sebab nak g Cameron plak the next day~
pastu kami pon jalan2 dlm Central tu
then ada la beli2 sket..hehe~
dan kami pon blk ke utp dengan perasaan puas..
sebelum masuk UTP kami singgah Pasar malam Sri Iskandar untuk makan dinner
dan sampai di UTP dlm kol 7 nak dekat kol 8
fuh puas giler~





-to be continued-

1 comment:

sarhanah said...

badak sumbu toot bersepah...x sopan...

abes gadis bertudug pelik dgn rakan2nnye lari menyelamatkn diri