..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Sunday, July 12, 2009

whitney~!!

i have a new pet
eeehhh jup..tumbuh tumbuhan pon kire pet ke?
ape2 jer la
tak kesah la
aku namakan dia sebagai whitney
sebab dia putih~ hehe

taaadddaaaa~~~~


inila whitney~
beli masa pegi cameron aritu~







3 comments:

Hajar said...

comel2..
jage bek2 ek...
bunga kte da layu da kat umah nih..hoho.
baja mmg xbg kesan nmpknye..

newssuki said...

cantek nya bunga ni =)
btw, i dont have your current phone number. so akak leave msg kat sini.
bleh tak Endang advertise kat budak UTP who is KAT-TUN fans, I am taking pre-order for KAT-TUN Break The Record Summer Tour Concert 2009.
nanti akak post kat blog akak.
btw, cakap dgn intan, dia x mahu pre-order Nino's Butai goodies ke? akak bleh tlg dia dapatkan rare items ni =)

from your ex senior utp,
Kak Ain a.k.a Aslina neechan ^^

newssuki said...

Hey girl,
I already updated my blog for the pre-order.
please click this~!