..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, June 5, 2010

..sabtu..



as i mention in previous post, today i have a date with Dayang Sazalina to watch Lagenda Budak Setan.saya jalan2..si bahu pon nak jalan2 jugak.dia jalan bersama ex-schoolmatenya.

.ngehe.
lunch di restoran yang selalu kami kunjungi semasa sedang praktikal dulu.ehe..tp ujie teda.emm.ndak pa.next time make sure ujie ada arr dayang.ehe.

movie? it was 3.9 bintang la.op coz ada bahagian ke dua ok..tp Fazura dlm cite ni sgt la GORJESSS!
dlm cite kalau sesape yang dah tgk dan perasan, dialog die fully malay.English boleh kira brapa kali jer diorg gune.."saya terharu" kata lisa surihani. but it was ok la.there was moment very touching and very lucu.i think if you read the book u will understand the story more kot..just tggu jer la the bahagian ke 2~

then pegi one borneo.semata-mata nak amek gmbr byk2.ehe.~! sila perhatikan kesamaan tmpt bergmbr.ehe.









.baru saya sedar i can be very the jeles.

3 comments:

Elly Bee said...

aku cm x mahu jew tgk cite LBS tu...huhu..know the story oredy lorh...huhu...anyway...nice shawl..nice pic...cute doraemon...
doraemon= endang!!mwahxxx...tc

dayang said...

haha endang. lawak la part 'sila perhatikan persamaan tempat bergambar' :p

i think next time kita mesti lebih kurang rasa malu.perhaps kalo ada ugy maybe makin hilang rasa malu kali. hahaha.

thanks 4 the day.

next time bertiga pula ok !

take care darling !

thepinklover said...

dayang~!
ehe..ya bah i think we should reduce the malu thing so we can amek gmbr lebih byk lagi.plus..mungkin sebab kita dua jak bah.so malu2 ni.haha..
thank you jugak dayang~!!
u take care juak~next time mesti bertiga~!!

elly..LBS is not recommended for someone like u kot.haha.