..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Friday, April 29, 2011

lalalala~

saya berada di opis.yer kawan2..pada hari sabtu ini saya berada di opis yer
sedang berkerja bersungguh2 demi masa depan anak2 di masa hadapan nnt.
nway..smlm saya berkuncung ke blog cik Maria Elena.dia post pasal ciken cop kepci.dan ada gmbr2 yang mmg tak boleh nak di ignore yang ciken cop tu mmg sedap giler.muka maria pon mcm yang "ciken cop ni mmg sedap kalau tak rasa mmg rugi giler arr.."
so dengan senang hati saya drive ke kepci yang berdekatan dan mem-purchase seset ciken cop.
mmg sedap.sebab saya peminat nomb satu cendawan.muahaha.sampai tak sempat nak amek gmbr sebab kuah cendawan nya yang begitu sedap.
on the other hand, Nico dah mula tidur luar ok..sedey. sebab tuan punya bilik dah amek blk bilik dia.so terpaksa la Nico tito luar.emm..pastu dah 2 minggu nico tak mandi.arini wajib kasi mandi itu barang.haha.ok itu jer.





..selamat pengantin baru..jgn nakal2 ok..

2 comments:

Sarhanah Rosli said...

awk pergi ofice pakai bunga tu ke endang? so cuteeee

..pelangimerahjambu.. said...

nur..tak lah..ni sehari selepas event re-opening branch ktorng.so ramai customer bagi bunge..so amek 2 3 kuntum..hehe..ni sajer menghiburkan unit ktorg ni..bosan dok dalam cube ktorang yang kecik ni.hahaha..!!