..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Sunday, May 24, 2009

i cant take it anymore

kalau org yg betul2 ikut blog aku ni [which i know mmg takde]
korg akan taw yg aku akan break down every awal sem dan kalau dah nak abis sem..
dimulakan ngan perasaan tak sedap hati then the tears goes down..
..memula sem ni mmg takde break down langsung..i have fun with myself..dpt jumpa dak2 ni semula..its the best thing..tp pd masa2 nak abis ni la aku dah mula rasa tak sedap hati since lepas paper OOP last tuesday..then di ikuti ngan kejadian2 yg aku tak suke sgt2.. frankly speaking..
aku suka kwn ngan ko..tp let it be la..dah itu kejadian nyer..emm..at this time aku nangis mcm org giler tp ngah tgk 8 simple rules..emm..last few day aku byk tak puas hati ngan bende2 yg berlaku even bende2 kecik..sorry..aku mmg tak puas hati ngan ko~tp who cares..no body cares about me..
napa perlu cares about my feelings?dah la~~study~!!




-i love u sayang-

2 comments:

aTu said...

endang, sabar laa.. xlama lagi kte jumpa balik kt utp..nnti kte hangout sama2 k..peduli la ngn dorg2 tu, jnji kta happy~
cheers!!! ^______^

Cikin said...

endang...naper ni?