..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, May 23, 2009

advance databse system

aku tau aku sepatutnya ngah study ADBS skang ni..
tp gatal tangan nak update blog aku yg takde sape bace ni
hehe..

aku takde mood sgt nak std adbs ni..mungkin sebab aku mmg tak suke programming kot..
tp kene std gak..bak kate aja.."berusaha demi masa depan anak2 kite endang"
tetibe aku teringat satu kejadian kat bilik aja~

.....bla...bla....tak taw ktorg tgh borak pasal apa..
hajar:yerr endang..berusaha demi masa depan anak2!! [dengan nada plg semangat sekali aku pernah dengar dr aja]
aku: kalau kite dah ada anak nnt kite taknak anak kite jadi programer..saket..kesian anak kite..
aja: kite pon taknak la anak kite jd programer..tp kalau taknak kite nak anak kite jadi apa endang?
aku: apa2 jer la aja, yg ptg bukan programer..
..repekan berlarutan selama beberapa minit...tak ingat merepek pasal apa...
aja: dah la tu endang..penat kite gelak..mari berusaha demi masa depan anak2!!

..aku pon kuar dr bilik aja dengan semangat yg berkobar2 nak std..
..sampai bilik terus tito...bestnyerrr tito.......~~~~~~~~~~~~

dah2 udah2 la merepek cik endang oi~
pegi belajar la~





-4 hari lagik!kaman2-

7 comments:

sarhanah said...

wah...korg ber 2 rebutkan jejaka belah kanan tu ker..hua3

Hajar said...

hohoho..
nur, tidak same skali..

mari2, blaja demi mase depan anak2..
anak2 mate, telinga, anak2 sedare n lain2..
huahuahua..

afiqah said...

wooh.. jelingan mata hajar sgt menggoda~

Cikin said...

afiqah jeles kat hajar...=P

Hajar said...

xpe..xpe..xpe..
kte mmg da selalu jadik mangse jeles fiqa pon..
da bese da..
hua3..

afiqah said...

haha.. xde maknenye.. kite jeles ngan muncung endang je..

*wink2*

kucheye said...

kurang hajaq letak gmbr aku....cisss......amboi nur...sedap je kan ngutuk2 aku...hahaha...yess....aku pon jeles gak ngn muncung endang tu....hahaha~