..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Friday, May 22, 2009

kokopellie

di suatu tengahari~

cikin: kita nak tgk melodi ker?
aku: ha ah tp tak start lagik ni
cikin: emm tak pe la kita tgk jer la rancangan apa yg ada
aku: okay~ aja..nurr..jum makan!! serang bilik fiqah!!

..masuk bilik fiqah bukak tv..Jalan-jalan cari makan~ perfect~

....bla..bla..bla...borak2 kosong sambil kagum ngan maria tunku sabri yg makan best tp tak puas hati sebab suma makanan dia mahal2 belaka..

hajar: bila la kita nak makan best mcm tu ek
aku: takpe aja, nnt kita dah keja nnt kita merasa la makanan mahal mcm tu..
hajar: yer la..

...diam sekejap [bunyi tv jer kedangaran]

aku: aah aja, masa tu awk dah keje govern kat kl, ktorg plak pon dpt keje kat klcc.. pastu kita boleh la buat reunion pegi kokopellie ni..kite kol sume org
[kononnye the conversation will sound like this]
aku: sume org mari2 dinner kat kokopellie mlm ni jumpe kat sana..
sume org: ok2
aja: pegi sana naek kete sape?
aku: ala masa tu kita sume dah ada kete masing2 aja, kite berdua op coz la dah ada satria neo time tu hahaha
aku lagik: padahal sume dok satu umah hahahaha~ tp nek keta masing2..

..gelak ramai2

nur: tggl kat mana masa tu apartment kat mana endang?
aku: ehhh tak main la apartment.. kondo ok..yg ade swimming pool dlm tu..

hahahahaha..gelak ramai2 lagik....

melodi pon start~~

..kami mmg suka merepek..

-gmbr hiasan-



-mmg impian kami dari dulu nak tggl satu umah even dah keje nnt-

13 comments:

afiqah said...

sy nk join gk~

p/s: mmg umah sy kt kl pn...

Hajar said...

hohoho...
bole afiqah..bole..
mase tu afiqah la yg akan selalu
dibuli..hua3...best2.
seettt..............

sarhanah said...

end..betol ke sblh awk tu kte...cm over gerdix jer..hahaha..
kte pn x caye dgn diri sdri nih

sarhanah said...

kokopellie mlm ni jom....

kte nk order air teh yg lapan hinggit tuh...

afiqah said...

hajar : kaki buli.
sarhanah : gedik.

hahaha...

thepinklover said...

hahaha~
naik kete masing2 taw pegi..
kete i tak muat la ramai2
satria neo la katakan
dua pintu jer tak muat la ramai2 org ni~

afiqah said...

klo naik lrt, smpai x tmpt tu, endang? sep duit.. maklumlah nk g mkn mknn mahal...

sarhanah said...

fika..awk silap byangan ni..ktrg bayagkan ktrg tgh kaye fika...cube bygkana kta sume kaye fika..fokus..fokus...haaa..da dpy bygkan x???

tym ni sume da kaye..da mmpu sedut lemak, mkn ubat tok tggi..mkn ubt utk...hemmm...(anda pephm la sdrik yer)

afiqah said...

klo dh kaye.. knp kte perlu kongsi kondo, sarhanah?

thepinklover said...

kondo kite ade 10 bilik~ [termasuk bilik bibik~]
so takde nye nak kongsi bilik
hahaha~!

ooo fiqah kate kite dok penthouse~
wahh kami bajet gossip girl~

perasaan nyer

-terbukti kami kuat merepek-

sarhanah said...

ingt..bile korg da dok same kondo ngn kte jgn lak korg mls2 basuh piggan ok...even ade bibik pn, tp bibik tu high class yer..xmoh deh die wat keje takat bsuh2 pingan nih

afiqah said...

haha.. ade ke kondo 10 bilik. nk yg ade swimming pool skali.
pastu panggil bibik "kunal~ kunal~"

Hajar said...

huahuahua...
ye la tuh...mesti la ade afiqah kondo camtu. kalo xde, kte buat bg ade.
wlpn kte kaye nnti kan, afiqah, kte kan kawan yg best2. tu sbb dok kat kondo..
ape yg penting???
"kerjesame!!!"
okeh, nur..bibik mesti nak yg high class...