..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, May 16, 2009

tag~!

oooohhh aku kene tag ngan cik nur yang comel lagi cute [alamak terlebih puji plak..nur tolong jgn blushing2 k]


Instructions as follows:

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and describe about it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

aku tak tipu..mmg ini gambar yg kuar kalau ikut insturction


hahaha~
ini adalah hadiah sempena nak exam kot kalau tak silap..roomie kesayangan aku kasik..nama dia miss redish~ ia adalah sebenarnyer adalah sebijik bateri power fan yang boleh dibawa kemana2 sahaja~sgt comel.roomie belikan tuk kami berempat..tp sedih seorang manusia telah menculik miss redish ni masa intern aritu..dia janji nak bg blk..tp sampai skang tak bg2 pon..ooo miss redish..aku wendu padamu..

saya tag:
nana the roomie
ujie the labmate
stacy the labmate juger
nisa' the junior
nisha the photographer
cik awan and me~

4 comments:

sarhanah said...

hei hei...puji la lgi..hehe

endag..g basuh cwn awk eh, klu x kte post kt blog kte kg..huhu

Anonymous said...

hehehe...tau xpe.

afiqah said...

comel != cute ke?

nisha said...

owh2..nnti ak buat tag ni..