..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Friday, July 31, 2009

KLIA [bahagian II la kot]

hahaha..

ingat lagik tak aku pernah post pasal aku kene tito kat klia ni? hahaha.. arini berlaki lagi oo..curi status Afiqah..mask rider akhirnya mengalah dan utp cuti selama seminggu..sebab dengar cerita dah ade 100 kes kene quarantine dan dah ade 6 kes positive H1N1..oo takooott..

before taw kene tutup ni kami sume dimestikan pakai mask..ala mask yang aku post gmbrnya b4 ni..so tak yah la nak post lagik sekali kan..haha..dengar cerita nya kalau tak pakai kene saman ngan pak guard..punya la berhati2 sampai nak kene saman tu..tak leh blahhh.. kami plak semangat jer pegi klas pakai mask..

mcm mana aku bleh tito kat klia padahal cuti seminggu jer? haha.. begini cerita nya.. malam ari rabu tu aku takleh tito walaupon aku naik atas katil kol 2 kot mlm tu layan greys anatomy sesen 5 yang dah abis last sem..aku golek punya golek takleh tito gak..last2 tu aku tertito gak..

bgn2 jer dah kol teeet [masa tak dapat dinyatakan disini] aku punya semangat nak tuka cadar..tuka cadar…sekali rumate aku kate..utp nak tutup la arini mate..aku pon..huh? tetiba semangat nak blk ke umah sgt kuat..maybe sebab aku blk awal kot aritu tu yang semangat semcm nak blk umah tu..aku pon kol ayah aku..before tu cek harga tiket la..mcm biasa la kalau nak beli secara mengejut ni mestila mahal tahap dewa..ayah aku kate takyah la balik..lepak umah maksu la..

aku pon sedih..aku tak putus asa..aku kol mak aku..pujuk mak aku suh pujuk ayah aku bg aku blk gak..last2 ayah aku kol..tanya nak blk bile..aku punya la semangat taw boleh blk..haha..

pastu cite kat stesen ktm plak..tak jadi nak ikut ajim..sebab dia nak blk esok meaning pada hari flight aku..mana bleh bai..sempat la kapal tu tggl aku..skali baris pjg giler..sampai turn sorg budak ni 3 org depan aku..dia beli sekali 8 kau..pakcik lepas dia tu tak dpt nak beli sebab tiket dah abis..tu pon kol 10 mlm punya taw! aku dah binggung..mcm mana ni..

sekali pakcik depan aku tu sgt la baik hati..dia jual tiket dia kat aku..sebab dia dpt tiket tu budak yang beli 8 tiket tu nak tuka tarikh plak..tak dpt tukar so dia jual kat pakcik tu then ada la urusan mereka..pastu aku ayat baik punya kat pakcik tu pujuk dia jual tiket dia kat aku plak..amek ko aku dpt 3 tiket sekali gus..penat cari org nak beli lagi 2 tiket yang aku dpt tu sebab aku blk sorg kot..seb baek jumpe 2 org yang agak2 desprate nak beli..hahaha..

sampai kl central opcoz la nak dekat kol 1..jumpa ayah aku naik teksi dan sampai akhirnya di sini klia dan aku pon sedang menulis entry ini..

hahahahaha~ pjg lebar seyh aku taip entry ni..tenet kat klia ni pon mcm gampang gak..mlm2 mcm ni mmg lembeb giler.. kene tggu kol 5 pagi baru la laju..oo entry ini ditulis pada pukol 3.37 PAGI ek..jgn tak taw~!

k tu jer nak cite nnt aku dah sampai sandakan aku update lagik..chaow nak tito..mcm sedap jer aku tgk ayah aku tito..entry ni aku sengaja taknak letak pic..biar muntah korg bace tulisan semata-mata..kejam jer bunyi nyer..huahuahua…

-nak pegi sana berjumpa dia boleh x?-

3 comments:

Ariana Naziha Aris said...

Hello!

Hmm..U've linked my blog!Thanks my dear.By don't be shy to say 'Hi' ok?

Insyaallah I'll link urs too.Take care! :)

thepinklover said...

hey..
thanks dear..
suke bace ur blog..

Nur Afiqah said...

ooo.. curi status sy yek.. :P