..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Tuesday, February 9, 2010

.mencari.wOoT..woOt.



dulu pernah aku katakan yang aku kehilangan hati.sebab hati aku tu dibawa lari oleh org yang telah mengubah hidup aku 360 darjah dalam masa 2 tahun lepas.aku tak salahkan dia sebab bawak lari hati aku tu sepenuhnya.mungkin salah aku jugak sebab percayakan dia untuk pegang hati aku ni.tp aku boleh buat ape?mungkin dah takdir aku kehilangan hati.aku ckp pada si insan biase, aku dah taknak dah semua2 ni.aku happy idup takde hati.bila tiba masanya untuk hati aku tu dipulangkan, aku akan pastikan org yang pegang hati aku tu akan pegang hati aku selama-lamanya dan takkan di bawak lari lagik.hanya insan biase tau maknanyer.

satu hari tu aku rasa aku dah jumpa org yang akan amek blk hati aku tu.aku dah mula nmpk dia pegang hati aku.sinaran hati aku tu dah nmpk dari jauh.sebab dia mcm bersungguh2.tp napa setiap kali ade yang nak amek hati aku ni, mesti akan pegang hati org lain?sebab sekali die datang dekat, rupanya dia pegang hati org lain.bila fikir blk.ok endang stop the nonsense.u don't deserve someone like that.he might run away with ur heart and that someonelse's heart.tp ada teman lain yang berkata padaku "jgn putus asa dulu babe..he might really want u but his not ready yet."sebenarnya aku yang tak ready untuk pegi ke sana kerana hati aku masih hilang tak tau kat mana.si emily berkata "don't easily let ur heart fall 4 anybody..if not u will end up suffering just like me.." aku setuju ngan dua2 kawan aku ni.tp skang ni aku tak tau aku patut give up atau let this feeling conquer me?ok aku dah pikir aku nak pikir mcm mana nak kumpul harta dulu then baru aku pikir mcm mana nak cari blk hati aku yang hilang tu.[kejap nyer aku pikir.lalalala.]emm yerrr betull aku nak kumpul harta byk2 dulu then baru aku nak cari blk hati aku tu.[eh ni dah ulang dua kali ni.emm] ok the end.

aku saje jer taip mcm ni.biar berpinar mata korg bace entry ni.muahaha.aku hepy tanpa hati skang.aku harap aku akan jumpa hati aku tu blk satu hari nnt.muah.tp hati saya pada kawan-kawan saya masih ada dan saya cinta mereka ketat-ketat.thanks korg sebab ada setiap kali aku perlukan korg.muah2.


-yer!!entry ni mmg emo sket2-

5 comments:

kazunarIntan said...

emo2..hahaha
anyway..just wanna say..simpan hati ko tu bebaik smpai ko jumpe org yg btul2 nk kt hati ko tu.jgn senang2 bg kat orang lain tau

Hajar said...

hahaha...emo2.
cam tau je sape si insan biase itu..
:D

endang, chaiyok2!!

Anonymous said...

Jgn memberi hati sepenuhnya sehingga menggadai mahkota kita yg paling berharga. Anggap ini semua sebagai pengajaran untuk lebih berhati-hati dan tidak mudah mempercayai seseorang. Kadang-kadang apabila kecewa baru kita tahu untuk menghargai kawan-kawan. cewahhh...

Hajar said...

sapekan anon ini? adekah makcik jual limau sempena thn baru cina?
doktor cinta? atau...yg sudah punye pengalaman?? haha.
ape2 pon, sokong2!
nasihat bagus ni ndang..
noted! tq.

thepinklover said...

intan - yerp2 akan ku beri hati ku itu pada org yang sepatutnya.lalala.

aja - chaiyok2!!

anon - thanks for the advise. semoga hati ini pergi ke tmpt yang sepatutnya.