..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Monday, February 15, 2010

Bulan ♥ Pelangi




oohh bulan..enggan melayan diri ku lagi..pabila, air mata membasahi pipi.dan lagu-lagu di radio seolah-olah memerli aku.pabila,kau bersama yang lain..

motip nyanyi lagu ni?hahaha..mmg bulan dah taknak layan aku dah..dia kata. malas la nak layan ko ni.asyik nak merungut jer.malas arr.hahaha..

napa kalau aku merungut? salah ke? [mmg salah ngok] ok fine mmg salah sebab aku kene see things in a positif way.things happen for a reason.tp berapa lama perlu aku tggu untuk reason dia dtg untuk yakinkan aku apa yang berlaku skang ni ada baiknya?arrghh..tension den.takpe aku tggu sampai ko dtg.nnt aku sambut kedatangan ko dengan red carpet..eh.,nak tggu sape td?oh reason.hahaha.ok.

emm.tak byk benda jadi dlm kehidupan aku skang ni.sebab kehidupan seharian aku sama jer tiap hari buat masa ni.takde benda yang lain.td gayut ngan fida.punya lama dekat sejam kot.lama tak borak ngan ko da.byk lagik nak catch up ni.sok kita jumpa di kfc k.muahaha.

ok.badan semakin hari semakin besar ni.perlu pergi berjoging.selesaikan azam dari tahun2 lepas ni.tapi tak pernah tercapai.esok nak pegi makan kfc ngan fida.malam plak mungkin SR bersama chenta hati ku si zulaikha.mcm mana mahu kurus begini? dah la duduk umah tak buat apa.ok kawan2 tolong la jgn ajak saya pegi tmpt2 yang byk lemak tu.aduii..

kepada baba ku sayang,
anak mu ini kepingin punya camera yang bernama nikon d80.tak pon canon 450d kerana dia tidak bercita-cita untuk jadi pro.so antara dua camera ni pon boleh la as basic body.nnt boleh la pegi beli lense besar.ananda mu ini cuma mahu menghabis kan masanya semasa dia sedang free ini dengan menembak di mana2 yang boleh ditembak.mungkin boleh ikut kursus so senang dia nak cari duit sampingan kalau2 duit gaji tak cukup nak beli kan isteri mu itu handbeg coach yang di idam-idamkan nya.dan jgn la kasi pening ananda mu ini dengan memberi choice antara camera dengan satria neo.kerana tak mampu ananda mu ini memilih kerana mahu kedua-dua nya kerana ananda mu ini tamak.hahaha.[berapa byk kerana daa.]
-ananda mu yang baik-

mak..jum la teman kan along pegi joging.huhu.jumla kita kurus sesame.hehehe.


-pelangi jatuh cinta pada bulan..tp bulan nak matahari-


2 comments:

Hajar said...

xpe kan masih ade bintang...
bintang xpenah jumpe pelangi tp kalo jumpe....who knows???

haha...kte pon xphm pe kte merepek nih.
:P

thepinklover said...

hahaha.aja.ayah kite bace blog kite ni..post yang ni plak tu.haha.die kate sape bulan? sape pelangi?hahaha