..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, June 12, 2010

saya...


mahu ini so badly..
sesape yang boleh dapatkan saya ini..
tak kirala u purchase or not.asalkan beritahu saya mana boleh dpt,
saya janji akan belanja org tu mcD 3 kali..[bukan berturut2 yer]
hoho..meleleh bai tgk ini~!! dah lama saya idamkan ini..




.sekian.

6 comments:

mimie kamisah said...

bai..
aku tahu kat ne nak dapat..
ko search kat facebook..
"bertley heel's"

nisha said...

wah. lawa ok baby ni.

hari tu ade performers euphoniuos pakai kasut mcm ni. kaler hitam. gorgeous amat!!

Anonymous said...

huh... lama da xtgk blog nih... haha... keje byk...

xbest pun tgk kasut ni...

Anonymous said...

huh... lama da xtgk blog nih... haha... keje byk...

xbest pun tgk kasut ni...

thepinklover said...

nisha~!! mmg gorjes oohh.. i watched it on glee..sgt gorjes kalau dpt kaler ni or pink..

Mr SilentReader,
saya juak tertanya2 mana anda pegi oohh..hahaha.kalau anda seorg lelaki..mmg anda tidak memahami org yang gila kasut mcm saya..
tp kalau anda seorg perempuan..anda mesti tak suka pakai heels kan.tak pon taste awak pasal kasut mesti lain~hehe.

Anonymous said...

haha... kasut mmg x best... :P