..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, July 10, 2010

weekend datang lagik..

sabtu ni adalah sabtu minggu ke dua of the month.of coz la keje kan..haha.
pepagi dah memuncul kan diri kat ofis.adui..sejuk jer opis harini.adui2..bosan sebab takde Darlene. my partner in makan.haha.i miss u honey.dan Viran ngan Ita ada training oleh lawyer from Chin & Co. aku malas nak join sebab fikiran bercelaru masa tu.adui.ngeh~ tp untuk seketika fikiran jadi ok semula.emm.thank you for making my day..

saya mahu tgk ini weekend ini plisss...ada sesape nak bawak saya pegi tgk tak?aduii~


.everything start with a choice.depends which will you choose.


ok aku pon tak tau apa motif aku letak pic aku yang besau gaban ni.hahaha.
[sedang menyepak diri sendiri.muahaha]


.nak terpengsan kejapsebab penat basuh baju.

1 comment:

Ili Aqilah said...

dah tengok 2 kali. heheheehe