..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Sunday, May 30, 2010

.Isnin.

hari ini hari isnin.
dibgnkan dengan satu sms yang agak2 menggembirakan hati.
harini saya rajen sebab saya basuh baju.ehe.
hari ni nak buat per?tak tau nak buat per.giler akan bosan kot kat umah.

yer saya pegi one borneo semlm.apa yang saya buat dan beli? meh saya list untuk korg:
  1. makan KENNY ROGERS dan jumpa 3 org junior saya.[mereka keja sana untuk semester break]
  2. beli dua pasang kasut yg gorjes di VINCCI. [yer..sila jgn marah saya.huhu.i just cant help myself]
  3. beli dua hair accessory.ngehh.
  4. beli candle tuk aroma therapy la kononnyer.ngeeh..
  5. dan akhirnya dpt membeli foundation brush yang diinginkan.
pastu blk umah dlm keadaan yang agak kelaparan sebab lupe nak beli dinner.kesian tak?ngeh.pastu mcm biasa la rebus air buat VICO makan ngan biskut jacobs.kesian tak?
tgk mentor pastu tak tahan nak tertito. pastu saya pon bergerak ke bilik tuk tido.tp sebelum tu saya ajak si bahu tuk ber web cam-ing ngan saya.hahaha.baru boleh tito dengan lena.weee~~!!

ok semenjak dua menjak ni saya rasa lame sgt sebab post entry mcm ni menceritakan tentang apa yang saya buat seharian..gmbr? takde.hahaha.hahaha..


.sedang sabar menanti.

6 comments:

Anonymous said...

pegi oneborneo x ajak.

nak tdo pun webcam juga?

Anonymous said...

sms yg agak menggembirakan hati?

thepinklover said...

mr SilentReader,
aah pegi oneborneo..naik bus jer,, mcm mn nk ajak? sy tak tau kt berada di mn..
yerp mesti tgk muke die dulu br blh tido dgn nyenyak.hihi..

Anonymous said...

ish2, apa lah istimewanya si dia 2.

kalau si dia dah ada org lain mcm mana? haaa.

Malissa Maryam Kadir said...

ala, saje je mr Silentreader tu endangi..
anyhow, love 2 read them!

thepinklover said...

mr SilentReader..
takpe.kalau die dah ade org lain,
saya redha dengan kehendak-Nya.
setiap yang terjadi pasti ada sebabnya.mungkin satu hari nnt saya yang ada org lain..so kita tak tahu apa yg sudah dirancang untuk kita.~

melly..
aah sajer jer dia tu~!
thanks syg~!!