..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, May 29, 2010

Ku bukan Aku


this blog has silent reader.but i think i know who u are.
kepada silent reader itu,
jgn la comment pakai annon,saya ingin tahu sapa kamu~!

today is sunday.
si bahu nak pegi kuar tgk movie with the rest of bugliens.
kmk jeles tauk sik!! adeyhh..

saya?nak kuar sgt2.tp saya sgt la malas sebab kena naik bus.dan kene jalan jauh sgt.
nak pegi one borneo,tp takot terbelanja lebih plak.aduii...mcm mana ni..
apa nak buat ni? perut dah lapar..
ok hari ni saya sgtla rajen nak upload suma picture yang saya rasa proper untuk di upload.haha.
setelah di tapis2..ini jer pic yang sgt la proper tuk di upload.ngahahaha

.yer.masa ni mak saya pon tgh amek gmbr.comel tak die?ehe

inilah laptop skin yang yang saya beli tu.ehe.comel sik?

.first day of working.pic taken by viran.


.ok perut dah lapar.
.jum pegi mamam.

5 comments:

Anonymous said...

who?

nice to meet u.

thepinklover said...

haha.
nice to meet u too.
from now i will call u
mr SilentReader.
ok?ngeh..thanks for following my blog.

Anonymous said...

up 2 u if u wan call me 'Mr SilentReader'.

nice name 2 hahaha...

.m.e. said...

endang~ keje mana ni? haha!! lama tak chit chat =p

thepinklover said...

oohh
maria,
last march i join GEMS.
2 and half month in house training
then got 6 months of praktikal.
thats wut i'm doing now at mbsb [malaysia building society berhad] Kota Kinabalu branch.
lalala~

yerp2 lama tak chit chating.~~
selamat dtg kedunia "sudah unofficial grad"
ehe.~