..bebelan..

"u ar the president of my heart,~"
-CN BLUE-

..and i will be ur secretary..

Saturday, May 29, 2010

.sabtu.

tak seperti sabtu org lain
my sabtu is working day.for this week la.
today i went to work with Joe.yes people Joe.
i dont know who to call lagik coz Viran got ciken pox.so he got like cuti pjg.
then blk keja pon joe amek.then we went out for makan at tmpt biasa we makan.
then he sent me back to my house.that it people.nothing more.we frens now.and yes my bahu knew we frens now.so? we were catching up with our life td.it was fun talking about our life after we break up.

oh..kakak yang tggl with me tu blk lawas.for gawai.hoho.
sendiri di umah,with nothing to do.esok mahu ke Gayastreet.yeesss..hahaha
naik bus la apa lagik..oh jauhnyer aku nak jalan dari Wawasan Plaza ke Gayastreet.
ada sesapa nak belanja saya beli kereta.[quote from elly and baba satu ketika dulu: ko ingat beli kete tu mcm beli sebiji epal kat pasar?] muhahaha..

web cam-ing with my bahu while writing this entry..
thanks to technology nowdays people are connected to each other..weeee~~


-itu saja untuk hari ini-
.tiada gmbr disini kerana malas mau transfer.


.sekian.



5 comments:

Anonymous said...

nice layout.

new post oredy... haha..
with joe?

"beli keta mcm beli epal kat pasar",
kalau beli durian kat pasar sama dengan apa?

haha...

thepinklover said...

anon~!!
sila state nama anda.dont be silent reader ok..
yerp with Joe.kenal die? kalau baca sume post saya.mesti tau sapa dia.

kalau beli durian kat tepi jalan macam beli eskrem perisa durian kat seven E.ehe.

Malissa Maryam Kadir said...

ecececee..i know who is the silent reader!

thepinklover said...

who is it melly?
tell me~!!

Anonymous said...

who is it melly? do u know?

y your name melly? not mallissa?

mls la nak baca semua post awk, byk sgt.

jd silent reader sgt best.!

trm ksh krn update blog.